AKTUELNO

Pevačica smatra da nijedan od njih nije iskreno zaljubljen.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti voditeljke Dušice Jakovljević su bivši zadrugari Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon. Njih dvoje će sa voditeljkom razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca koji su i večeras veoma aktivni.

Jedna gledateljka je upitala Zoricu da kaže svoje mišljenje o Davidu Dragojeviću i Marku Miljkoviću i da otvoreno prizna ko je od njih dvojice veći folirant.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Foto: Pink.rs

Šta misliš ko se više folira u vezi, David ili Marko? Ko će da izvuče veću korist - glasilo je pitanje jedne gledateljke za Zoricu.
Mislim da su isti. Jao, kad videh Markovu kuću, pa ogradi čoveče kuću, sad imaš pare. On ne krije da on to radi taktički. David je dečko navikao da ne zna gde je došao, a gde je pošao. David je zabio nož u leđa Aleksandri. Mrtva trka, tu su isti - odgovorila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠOK PAPARACO! Uhvatili smo Anu Korać kako FOTOŠOPIRA FOTKE, evo šta je sve korigovala na sebi! (FOTO+VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#David Dragojević

#Marko Miljković

#Zorica Marković

'