separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Zorica morala da izabere između Lune i Stanije, pa BRUTALNO prokomentarisala njihove MUZIČKE KARIJERE: Ja ne snimam duete sa NEPEVAČIMA! (VIDEO)


Ovo joj zadrugarke neće oprostiti!


U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je pevačicu narodne muzike Zoricu Marković i rijaliti zvezdu Branislava Radonića Brendona.

Kako večeras publika ima pravo glasa, u studio se uključio gledalac koji je pohvalio Zoricu kao vrsnu pevačicu, a onda joj je postavio pitanje, na koje je ona žestoko odgovorila.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si jedina prava legenda muzička, žena, majka i kraljica. Svaka ti čast što si izdržala. Jedna Zorica da bude sa ljudima koji nemaju svoj poziv, uz dužno poštovanje svih. Mi znamo ko je i šta je Zorica Marković. Ko je Ana Korać i onaj tamo onaj, ne znam - rekao je gledalac.
Ne volim kad me mnogo hvale, ali hvala, lepo je čuti. Ja drugačije gledam na ovu igru. Uđem u igru i suštinu. Meni je samo bitno kako se oni prema meni ponašaju i uvek su dobijali prema zasluzi. Nikad nisam prva počela, ali ne dam na sebe - odgovorila je Zorica.

Autor: TvPink Printscreen

Da li bi pre snimila duet sa Lunom Đogani ili sa Stanijom Dobrojević - upitao je gledalac.
Ja snimam duet sa pevačima, a ne sa nepevačima. Ja poštujem ambiciju i cilj, pa i njih dve, ali smatram za sebe da sam imala karijeru, pa zato ne bih snimila ni sa jednom. Želim im puno uspeha u karijeri, ali snimila bih sa Vesnom Zmijanac, Marinkom Rokvićem, Anom Bekutom - odgovorila je Markovićeva.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti