separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OBOSTRANI INTERES! Brendon otkrio šta se krije iza PRIJATELJSTVA sa Markom Miljkovićem, pa priznao da li je to radio U INAT LUNI! (VIDEO)


Zaigrali su se.


Voditeljka Dušica Jakovljević je u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostila bivše zadrugare Zoricu Marković i Branislava Radonića Brendona. Oni sa Dušicom razgovaraju o svemu što im se dešavalo proteklih deset meseci u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2", kao i o dešavanjima nakon izlaska iz Bele kuće. 

Autor: TvPink Printscreen

Tokom emisije je prikazan snimak u kom Luna Đogani besni zbog prijateljstva Marka Miljkovića i Brendona, a onda je Radonić dao svoj komentar na sve.

Nikakvih varnica nije bilo. Marko je bio miroljubiv što se tiče davanja hrane i cigareta, jer je toga bilo u deficitu. Onda smo mi počeli druženje uz kafu. Naravno da sam se ja igrao, ja sam gledao da se distanciram od njih, jer je sve to otišlo predaleko. Luna je dobijala nervne slomove. Mi smo sklopili sporazum da to bude druženje na obostrani interes - objasnio je Brendon svoj odnos sa Miljkovićem. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti