separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Na današnji dan su započeli svoju ljubav, a već DESET GODINA uživaju u skladnoj zajednici! Seka i Veljko su položili sve ŽIVOTNE TESTOVE, a borba za potomstvo bila je njihov najveći izazov! (FOTO)


Ljubavna priča jedne od najpopularnijih pevačica u regionu raznežiće sve.


Na današnji dan pre deset godina popularnoj pevačici Seki Aleksić promenio se život iz korena, kada joj se desio susret i prvi poljubac sa njenim sadašnjim suprugom, bivšim bokserom Veljkom Piljkićem.

Njihova veza je trajala godinu dana, a onda su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Domaćoj javnosti je poznato da su se njih dvoje susreli sa velikim iskušenjem koji je njihovu ljubav stavio na veliki test.

Autor: Pink.rs/Miloš

Seka i Veljko su se godinama borili za potomstvo, a pevačica nije krila svoju tugu toga što su pokušaji da zatrudni bili neuspešni. Bez obzira na sve, Veljko je bio njena najveća uteha i podrška u tim teškim trenucima koje su delili u četiri zida.

Nada koju su polagali u savremenu medicinu koja bi im pomogla da se ostvare kao roditelji se isplatila kada je Aleksićeva na svet donela sina Jakova koji će u septembru napuniti tri godine.

Vest o njenoj trudnoći obradovala je sve njene obožavaoce, bliske prijatelje, ali i sve kolege sa javne scene, a Seka je bila odlučna da sa majkama koje su imale slične probleme podeli neka svoja iskustva i na taj način ih ohrabri da nikada ne odustaju od svojih želja.

Autor: Printscreen Instagram/seka_aleksic

Na radnost svih, Seka je pre nekoliko meseci ponovo obradovala javnost vešću da je ponovo u blagoslovenom stanju i da će sledeće godine roditi dečaka, kome će dati ima Isak.

Podsetimo, Seka i Veljko su na rukama istetovirali dan kada su se prvi put poljubili, na šta bi se retko ko od njenih kolega usudio.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti