AKTUELNO

Iako su pred kamerama bile nasmejane i sjajno raspoložene, nisu mogle da se iskontrolišu, te su se pokačile čim su napustile zgradu televizije.

Bivše učesnice "Zadruge 2" Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković jedne su od retkih čija je emotivna veza uspela da opstane uprkos brojnim izazovima tokom čak dve sezone rijalitija. Iako njihova veza važi za skladnu, naš paparaco uverio se u suprotno.

Foto: Pink.rs

Naime, njih dve bile su gošće ,,Novog jutra" na televiziji Pink, koju su nakon gostovanja užurbano i nervozno napustile, čime su privukle našu pažnju, te smo odmah krenuli za njima da izvidimo situaciju.

Foto: Pink.rs

Imali smo šta i da vidimo - usledila je žestoka svađa u jednoj od uvučenih ulica, u kojoj nisu očekivale da će ih iko usnimiti. Rasprava se dogodila nasred ulice, gde je u jednom trenutku umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Foto: Pink.rs

Rasprava je nastavljena u automobilu, u kojem se moglo čuti Matorino pridikovanje Sanji, a o tome koliko je Sanja zaista zaljubljena u svoju devojku govori i činjenica da pomno sluša i prihvata njene kritike.

Za sada nije poznat tačan uzrok njihove rasprave, budući da su tokom gostovanja u "Novom jutru" bile odlično raspoložene - čak su govorile i o potomstvu koje planiraju. Bilo kako bilo, ne sumnjamo da su brzo izgladile nesporazume, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'