AKTUELNO

Poklopile su im se energije.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti kod voditelja Milana Miloševića su Luna Đogani i Marko Miljković. Oni će odgovarati na Milanova intrigantna pitanja, ali i na pitanja milionskog auditorijuma koji je svakodnevno pratio dešavanja u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Luna i Marko su gleedali snimak u kome njih dvoje flertuju na jednoj od žurki koju je organizovao Veliki šef za zadrugare.

Ja sam to veče malo popila, meni nije bilo jasno što tako ne pričamo preko dana u kući. Tada sam stvarno odlepila za njim, htela sam da izvučem nešto iz njega. Ne znam, težak je mnogo. Ali ne kajem se što sam ušla u priču sa njim - ispričala je Luna.
Kajem se za reči izgovorene i neke postupke, ali za vezu ne. Mi smo se dogovorili da počinjemo od nule, da zaboravimo sve što se desilo u "Zadruzi", sličan osećaj imamo kao na početku veze, sve razumno shvatamo. Sada je sve pod konac - dodao je Marko.

Foto: RTV Pink

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ja mislim da je Marko šokiran mojim ponašanjem napolju, ja sam jedna sigurna devojka i nemam razlog da sumnjam u njega. Osećam da su nam se energije poklopile, prijamo jedno drugom, kada pričamo pričamo, kada ćutimo ćutimo, slični smo - nadovezala se Đoganijeva.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'