AKTUELNO

Svi mu savetuju da povuče ručnu.

Osim po raskošnom glasu i sjajnim pesmama, folker Darko Lazić poznat je i po svom raskalašnom načinu života i brojnim skandalima koji su obeležili njegovo prisustvo na domaćoj javnoj sceni.

Lazić je u oktobru preživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu, od koje se još oporavlja, a paparaci širom naše zemlje ga redovno hvataju sa čašicama alkohola, u noćnom provodu i ludovanju. Zbog svega toga, on redovno nailazi na negodovanje kako publike, tako i kolega, a mnogi mu daju i korisne savete.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Jedan od njih je i legendarni Ljuba Aličić, koji priznaje da je Darko definitivno pevač sa najvećim potencijalom, ali da se pod hitno mora rešiti svojih poroka.

Ako bude bio pametan - može da napravi karijeru poput najvećih imena sa naše scene. Sad, ja mu nisam tata, ja sam samo jednom rekao, bio sam skoro sa njim kod njega kući... Obožavam njegove roditelje. Znači, da se okane tog pića i da ne govorim sad... Jer, ako to nastavi, od njega neće biti ništa, a ja vrlo žarko želim da on napravi veliki posao! On je zaslužio, on je odličan pevač. Znači, koga mogu da izdvojim to je on, Darko Lazić, Aleksandra Prijović, Tanja Savić, Andreana Čekić i mala Aleksandra Mladenović - naveo je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Igor Kojić saslušan zbog tajanstvenog paketa ispred kuće Milana Popovića, EVO ŠTA JE REKAO U POLICIJI!

Da li će Darko napokon poslušati dobronamerne savete i posvetiti se isključivo svojoj karijeri i porodici, a s druge strane uspeti da se reši poroka, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Ljuba Aličić

'