AKTUELNO

Optužen je da je umešan u reketiranje i organizovani kriminal.

Makedonski pevač, voditelj i šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 domaćoj javnosti je postao upečatljiv više zahvaljujući svom raskalašnom načinu života i rijaliti iskustvu nego po pesmama.

Tamošnji mediji su preneli vest da je Boki danas zadržan na graničnom prelazu sa Grčkom i odmah priveden po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Jovanovski se sumnjiči za reketiranje, ali i za bavljenje organizovanim kriminalom.

View this post on Instagram

Edno selfie 🙋‍♂️☀️👋🏻

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

Boki 13 bio je povezan s javnim tužiocem koji vodi istragu, kako bi olakšao postupak, zbog čega je i tužilac u postpuku, te se sumnjiči da je primao mito. Kako se navodi, u početku je tražio iznos od 8.000.000 evra, ali kasnije je taj iznos smanjen na 5.000.000, od čega je dobio 1.500.000 evra. Kasnije se dogovorio da će plaćati iznos na rate u razdoblju od četiri meseca. Prvi osumnjičeni, koji je optužen za pranje novca, stavio je novac u opticaj kao legitiman i kupio s njim razne predmete i odeću. Makedonski mediji navode i da ime javnog tužioca još nije objavljeno.

Podsetimo, Boki je pažnju javnosti privukao svojim raskalašnim i, kako su mnogi komentarisali, za naše podneblje ekcentričnim ponašanjem. On se jedno vreme oblačio kao žena, a onda je naglo smršao i počeo da se hvali svojim luksuzom na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Facava zasega dovolno kazuva SE 😉🙃😏 #goodnight

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

PROČITAJTE JOŠ: NOVE TRAČ PARTIJE I SMICALICE! Bane i Bora se sastali sa Slobom Radanovićem, a onda im se pridružila i OVA ZADRUGARKA! (FOTO)

Jovanovski je izvršio i nekoliko hirurških intervencija na svom licu, pa je tako u odnosu na to kako se predstavljao na početku karijere, danas neprepoznatljiv.

Pink.rs

#Boki 13

'