AKTUELNO

Mnogobrojni fanovi i pratioci bivše učesnice rijalitija udruženim snagama se trude da joj pomognu da prebrodi jedan od najtežih životnih perioda.

Poznata pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Nadežda Biljić danas je na večni počinak ispratila jednog od najbližih članova svoje porodice i svoju bol i tugu podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, preključe je preminuo Nadeždin stric zbog čega je Pinkova zvezda skrhana od bola. Podsetimo, Biljićeva je i pre tri godine doživela porodičnu tragediju koja je na nju ostavila neizbrisive posledice - tada je, naime, izgubila brata.

Tebrice moj mili lepi, danas bi slavili tvoj 27. rođendan, strelac moj najmiliji, neka ti je laka zemlja, čuvaj nas sa neba, budi naš anđeo čuvar, čuvaj nas kao i mi tebe od zaborava!!! Voli te tvoj tebrica, nedostaješ mnogo, živiš brate u mojoj glavi i srcu, živiš i tako će biti dok me bude, srećan rođendan lave moj - napisala je Nadežda prošle godine na svom Instagramu.

Biljićevoj, koja je u drugoj sezoni rijalitija TV Pink pobrala sve simpatije gledalaca i našla se na visokom 6. mestu, danas su mnogi bivši cimeri, ali i fanovi uputili reči utehe i podrške putem društvenih mreža, kako bi što pre prebrodila jedan od najtežih životnih perioda.

D. B.

#Nadežda Biljić

'