AKTUELNO

Imao je i predlog kako doći do istine!

Voditelj i urednik Pink.rs portala Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Draganu Mitar, Lepog Miću i Lazara Jeremića i sa njima razgovarao svemu onome što zanima milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući.

Lepi Mića pozdravio je svoju prijateljicu i pevačicu Kiju Kockar, a onda je voditelj Darko upitao Miću da kaže svoje mišljenje o prijateljstvu Kije i Ane Korać. Tokom trajanja ,,Zadruge 2" isplivala je informacija o navodnom odnosu između Ane i Slobe Radanovića, što je povredilo Kockarevu.

Foto: TvPink Printscreen

Da li vas je iznenadilo to što Ana Korać nije stupila u kontakt sa Kijom? - upitao je Darko.
Ja sam slušao Anu u ovoj istoj emisiji, gde je rekla da je Sloba sve demantovao. Ja sad pozivam Slobodana, neka ustane i kaže da li je bio sa Anom Korać. Ana kaže da nisi i da lažeš, pošto ona kaže da lažeš, izjasni se! Ja sam rekao fino, Ana ako je Sloba kao Kijin muž to rekao, ona je meni rekla da nju to ne interesuje. Onda sam rekao ako Ana priča istinu, onda Slobu treba da bude sramota. Samo on zna da li je bio sa njom ili nije. Ja ne mogu da verujem da sve što je rečeno o njoj laž? Pa nije! Ja koji sam je držao kao malo vode na dlanu, zašto bih ja pričao nešto loše o njoj! Suočite se, to je hrabrost! Kija Kockar treba da bude voditelj, Ana na jednoj stolici, Sloba na drugoj i to je emisija i da se dođe do istine! Da nije bilo ove televizije ne bi bili nigde na mapi, znači dužni su da kažu istinu, a zbog istine prema narodu su postali tako bitni! Mislim da Ana Korać tu nešto i te kako krije! - ispričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

O. B.

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'