AKTUELNO

Njene reči su pogodile Miću.

U večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" voditelj Darko Tanasijević je ugostio bivše zadrugare Draganu Mitar, Lepog Miću i Lazara Jeremića i sa njima porazgovarao o svim dešavanjima koja su obeležila njihov život nakon "Zadruge 2".

Kako je Lepi Mića tokom večerašnje emisije prozvao Ljubu Pantović i istakao da je ona kriva što je Dragana Mitar krenula "stranputicom".

Foto: TvPink Printscreen

Poruka za Lepog Miću. Oglasila se LJuba Pantović. Pozivam neke iz studija da se pridruže mom čoporu. Bože, koliko priče o meni. Za Gagu veliki poljubac. Ja grejem peglu da peglam i dalje. pošto Mića reče da sam ispeglala sve što je trebalo. Još jedna informacija Novak Đoković i ja smo nosioci iste nagrade za životno delo i istorijske rezultate, a ko je Lepi Mića - pročitao je Darko Tanasijević poruku koju je Ljuba uputila Mići.

Foto: TvPink Printscreen

Laku noć i prijatno. Poredimo Novaka Đokovića i Ljubu Pantović? - rekao je Mića i pošao da napusti emisiju, a onda se vratio u prvobitan položaj.
Ljubo, napravila si greške u koracima. Ja sam stvorio porodicu, sačuvao porodicu. Ja sam vaspitao svoju ćerku, tako da je došla do najvećih naučnih visina. Živi u inostranstvu, svira klavir, završila je muzičku školu, profeskor je muzike, ona se tim sportom kao i Ljuba bavi od 12 godine, govori šest jezika. Ona će sa 26 godina biti doktor nauka. Moja supruga je inženjer građevine. Ja sam čovek koji je sve to stvorio. Moja porodica je zdrava kao dren. Ja nikome ne želim zlo. Ja sam za rijaliti program doktor nauka. Smatram da ništa nisam rekao Ljubi Pantović. Drago mi je što si posle toliko godina uspela da ostavariš dobar odnos sa svojom ćerkom. Otkako si ti počela da se družiš sa Draganom, ona je krenula putem stranputice. Ti si kriva za ono što se njoj desilo - rekao je Mića i odgovorio na Ljubine prozivke.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SPREMNA DA JOŠ JEDNOM SRUŠI TRENDING! Kija snimila NOVU PESMU, a kada vidite kadrove ostaćete bez teksta! (FOTO+VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'