AKTUELNO

Svi su zanemeli u studiju!

Gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" večeras su Dragana Mitar, Lepi Mića i Lazar Jeremić. Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević sa njima razgovara o svemu onome što se dešavalo proteklih deset meseci u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2", a publika koja je svakodnevno pratila dešavanja u Beloj kući se uključuje u program uživo i postavlja im pitanja.

Dragana je večeras otvorila dušu i ispričala o svim detaljima skandala koji joj je priredio njen suprug Siniša Dragutinović. Nakon što je otkrila da joj je slao pretnje, bivša modelsica otkrila je kako se osećala dok ih je čitala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Užasno i grozno i mislim da on stvarno brine o Jovanovnom razvoju, nikada mu ne bi palo na pamet da to napiše. To je dokaz kakav je on tata i kako bi se on ponašao kada bi Jovan bio kod njega - ispričala je Dragana, a onda je priznala kada je imala poslednji put kontakt sa Sinišom.
Mi nemamo kontakt i ne razgovaramo, nije ni pokušavao da me pozove, nemam nikakvu komunikaciju sa njim. Imali smo prošle nedelje na moru, kada mi je isto pisao uvredljive poruke, to je bio četvrtak, od tog dana nemamo komunikciju - otkrila je zadrugarka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

O. B.

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

#Zadruga 2

'