AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži!

Voditelj i urednik Pink.rs portala Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Draganu Mitar, Lepog Miću i Lazara Jeremića i sa njima razgovarao svemu o onome što zanima milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući.

Odmah na početku emisije bivša modelsica započela je svoju potresnu ispovest. Naime, Dragana je bila u poslednjih nekoliko dana u žiži interesovanja kada je otkrila da joj je suprug Siniša Dragutović poslao tužbu za razvod braka, ali je tom prilikom i tražio starateljstvo nad sinom Jovanom.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je bila Zadrugarska žurka mislila sam da su neke stvari rešene, ali ne znam šta se sa njim zaista dešava. Promene u ponašanju, oscilacije. Šokirana sam bila kada sam dobila predlog njegove tužbe, nisam verovala da bi se ikada borio za Jovana. Ja sam ispričala samo deo priče u "Zadruzi". Ako se sećaš priče posle "Zadruge", kada sam rekla da sam imala žustru raspravu sa njim, tada sam se požalila i apelovala da sam mnoge stvari ćutala, zbog deteta. Sada me je udario na dete, sad nema potrebe da ga štitim, očigledno da mi želi sve najgore. Ne znam šta radi, ali izguraćemo - započela je Dragana, pa je nastavila.
Mi smo imali dogovor da će on biti u jednom stanju, ja u drugom dok se ne završi proces. Želim da zaštitim dete od svega ovoga, ali je on dolazio i vređao me je. Ja sam imala podršku od njega da uđem u ,,Zadrugu", ne znam šta se desilo sa njim. Dovodio mi je dete, viđala sam ga, sve je bilo u redu. To je priča koja je ispričana, ja sve to što sam uradila, kakva god, neka sam bila najgora, pre svega vidi se po detetu kako je odgajano i naravno da ću se boriti za to dete. Za dobrobit Jovana treba da ostane sa mnom, ja njemu nikada ne bi branila da viđa dete. Smučilo mi se više da ćutim 7 godina i neću trpeti bilo šta. Odgovoriću krivičnom prijavom i protiv tužbom. I neka nadležne službe i organi odreaguju i nadam se da će to odraditi kako treba - tvrdila je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'