AKTUELNO

Glumio je šmekera, takva šmekerčina koja se hvali da poklanja automobile se ne ponaša tako, već kupi bivšoj ženi i detetu stan, a ne traži alimentaciju i ne ponaša se kao klošar po novinama - rekla je Ljuba koja je na ovaj način osudila Sinišine postupke.

Nakon što je bivša zadrugarka i modelsica Dragana Mitar izašla u javnost sa pričom da joj još uvek zakoniti muž, Siniša Dragutinović poslao tužbu za razvod braka, kao i da traži starateljstvo nad sinom Jovanom, ali i alimentaciju u iznosu od 20. 000 dinara, mnogi zadrugari su joj pružili podršku.

Foto: Pink.rs/Ognjen B, Privatna Arhiva/Pink.rs, Printscreen Instagram/dragana_mitar

Tokom takmičenja u ,,Zadruzi 2" Dragana je našla zajednički jezik sa Ljubom Pantović koja je poznata po svom britkom jeziku. Pantovićeva je pružila reči podrške svojoj prijateljici iz Bele kuće, ali ni ne krije da ju je već upozoravala šta je može sačekati kada napusti velelepno imanje.

PROČITAJTE JOŠ: RAT IZ BELE KUĆE SE NASTAVLJA! Nakon što je Toma objavio prepisku sa Nadeždom, ona najavila TUŽBU, pa mu poručila: NE ZOVI ME SA SKRIVENOG! (FOTO)

Ovako, što se Dragane tiče, mi smo pričale i u "Zadruzi", mi smo se dosta razumele, nije da smo pričale u šiframa, ali smo se razumele iako nismo pričale. Ja sam joj rekla šta će je dočekati kada bude izašla napolje. Znala sam neke stvari, jer sam kasnije ušla, ali joj ništa od toga nisam rekla, samo sam joj skrenula pažnju šta će je sačekati. Iz njene priče sam skontala da je Siniša čovek koji voli da je drži pod kontrolom i da mislim da će je napasti, jer je odlučila da se prvi put bori za sebe. I zbog toga sam ja smatrala da će njemu biti krivo, jer je "Zadruga" prilika da se vi ispromovišete i zaradite za svoj život. Smatrala sam to, i bila sam u pravu da će mu to jako smetati, da ona postane poznata, da uzme honorar, da napravi nešto od te priče. I nažalost, dešava se šta se dešava. A to što traži alimetnaciju i što se tako ponaša, treba da ga bude sramota. Glumio je šmekera, takva šmekerčina koja se hvali da poklanja automobile se ne ponaša tako, već kupi bivšoj ženi i detetu stan, a ne traži alimentaciju i ne ponaša se kao klošar po novinama. Što se Dragane tiče, puna podrška za nju! Ja sam za nju tu i šta god joj bude trebalo, ja ću joj pomoći i nadam se da će da izgura tu priču do kraja. Dete uz sebe i neka ne da je bilo ko, pogotovu ne Siniša, gazi,a mislim da će raspaliti po njoj sa svim ponuđenim sredstvima, ali neka raspali i ona! - izjavila je Ljuba.

Foto: Pink.rs

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - narod pita" voditelj i urednik Pink.rs portala Darko Tanasijević pored Lazara Jeremića i Lepog Miće ugostiće i Draganu, koja će otvoreno pričati o dešavanjima sa svojim suprugom.

O. B.

#Dragana Mitar

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

'