AKTUELNO

Intrigama nikada kraja.

Odnos Nadežde Biljić i Tome Panića ne prestaje da intrigira javnost čak i posle završetka ''Zadruge 2''. Oni su imali komplikovan odnos, a neki su ih komentarisali kao mačku i miša, jer su se s vremena na vreme imali konflikte i svađe, ali i lepe i romantične trenutke.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je za Pink.rs rekla da neće imati kontakt sa Panićem, ali je danas to porekla kada je iskoristila priliku da mu pošalje poruku i upita ga da li je istina da je njegov drug Srđan Stepanović zaista dao izjavu novinarima da je zaljubljen u nju. Međutim, pošto ju je Toma ignorisao uz izgovor da ne može da je pozove, ona je ponovo burno odreagovala i uputila mu niz pogrdnih reči.

Odakle ti glupost da je tvoj burazer zaljubljen u mene? Odakle ti to, samo me to zanima, ne brini neću te smarati pošto ćeš opet na blok - glasila je prva poruka koju je pevačica poslala manekenu.

Foto: Printscreen Instagram/tomapanicofficial

Izvini, nemam slobodne minute - odgovorio je Toma, a Nadežda je nastavila:
Majmune, pitam te ozbiljno, ubiše me novinari sa tom glupošću, ja tvog burazera i ne poznajem, ne znam ni kako se zove... nek se smire ti tvoji da ne dolazim u Svilajnac... - pretila je Biljićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Kako će Nadežda reagovati kada bude videla da je Panić objavio njihovu privatnu prepisku, ostaje da saznamo.

I. Radulović

#Tomislav Panić

'