AKTUELNO

Nije znala šta da radi.

Popuralna voditeljka TV Pink Dea Đurđević bila je gošća u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - vikend specijal". Dea je sa voditeljima pričala o svom velikom povratku u jutrarnji program ružičaste televizije "Novo jutro", ali i o pojedinim zluradim natpisima u medijima o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Istina, neke kolege su me razočarale, u početku su dale podršku, ja sam zahvalna za to, ali kada sam videla naslove da neću moći da imam decu, to je strašno, da sam radila silikone, da sam trudna, da se venčavam bolnici... Mislim kakvo venčanje u bolnici? Iznerviram se, ali ove vesti gde je zdravlje u pitanju su me najviđe nervirale. Videla sam negde "Dei nije uspela ruka" to je strašno kad pročitaš, nemoj da mi slutiš na tako nešto, ono ide sve perfektno. Eto to mi je smetalo - bila je iskrena voditeljka.

Dea je priznala da u tom momentu nije znala šta da radi.

Nisam znala šta da radim. Mislila sam da zovem kolege i da demantujem, svašta se pisalo. Pa onda je moja baka mislila da je to istinia, pa je bukvalno bila PR za moju rodbinu da ih obaveštava da to nije istina - zaključila je Dea.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Dea Đurđević

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

'