separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

CRVENO, DA SLUTI NA RADOST! Dea Đurđević s osmehom pozdravila gledaoce TV Pink nakon pet meseci od teške saobraćajne nezgode, a onda je usledilo IZNENAĐENJE u 'Novom jutru'! (FOTO)


Hrabra Dea ponovo na malim ekranima!


Naša hrabra voditeljka Dea Đurđević, pet meseci posle teške saobraćajne nezgode, vratila se na male ekrane i nasmejana u crvenoj odevnoj kombinaciji obratila se gledaocima u ''Novom jutru'' koje vodi sa Predragom Sarapom.

Autor: TV Pink Printscreen

Voditeljka je odlučila, iako nije završila sa terapijom, da se vrati na posao, a toaletu koju je odabrala je crvene boje, koja, u narodu, znači na radost. Ona sa osmehom je pozdravila gledaoce i oduševila auditorijum, a tokom ''Novog jutra'' njoj su priredili iznenađenje lekari i medicinsko osoblje KBC Dragiša Mišović. Naime, oni su hrabroj voditeljki poslali čokoladnu tortu na kojoj je ispisano: ''Dragoj Dei od lekara i sestara KBC D. Mišović''.

Autor: TV Pink Printscreen

Dea je nedavno skinula longetu koju je nosila.

Podsetimo, pre pet meseci, voditeljka je doživela tešku saobraćajnu nezgodu  kod KBC Dragiša Mišović kada je autobus naleteo na nju i otkinio joj ruku.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti