AKTUELNO

Svi su ostali bez komentara.

Stanija Dobrojević je u emisiji ,,Narod pita" prokomentarisala i učešće zadrugarke Eleonore Miljković, za koju nije imala reči hvale budući da je imala kontakt sa njenim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem dok je ona bila u Zadruzi 2.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva je stekla utisak da je ona daleko od devojke kakvom je pokušala da se predstavi, pa otkrila da je želela da bude kao Luna Đogani, ali i Ana Korać, a nije izostavila ni takmičare kojima je pokušavala da se prikloni.

Foto: TvPink Printscreen

Narod kaže da je Nora želela da bude Lune iz sezone 1. Nije uspela da smuva Aleksu, Marka, pa se petljala sa Slobom dok je bila sa dečkom u vezi. Nora je uspela da izmanipuliše da se posvađam sa Majom, tu je negde bila frka i oko momka. Ta tema je završena. Što se tiče Nore, daleko je ona od fine, ona je Ana Korać 2. Nije uspela da bude sa Aleksom, on je ostao veran svojoj devojci do kraja. Što se tiče mene, hvala što mi je otvorila oči. Nije mi dala prepiske, ali je pokazala prepiske ljudima koji su mi potvrdili dopisivanje, a rekao joj je da je priča između mene i Marka fejk priča i da se foliram - rekla je Stanija.

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'