AKTUELNO

Imaju podršku njihovih porodica!

Gledaoci kraj malih ekrana će večeras moći da pitaju Staniju Dobrojević koja je zauzela treće mesto u superfinalu. Voditelj Milan Milošević je spomenuo situacije koje su obeležile njen boravak, ali se javila i publika kraj malih ekrana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka se javila i postavila pitanje Staniji. Nju je zanimalo što Stanija nema posao, uprkos tome da ima završen fakultet i zna strani jezik, a u Beloj kući je prozivala sve zadrugare koji nisu ostvareni. Dok je ona postavljala pitanja, Marko Marković se smejao iza kulisa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma da, evo sinoć sam stavila periku kako bi Luni nanela bol. Ja sam ostvarena, ja imam sve osim što nisam majka. Kada dođe na red porodica i deca, ja neću više da budem u medijima. Deca i mediji ne idu zajedno. Neću da ostavljam dete samo da bih išla po emisijama. Šta god, moja ljubav škripi. Verovala sam pogrešnim momcima. Marko je neko ko mi je nabacio osmeh na lice - rekla je ona, pa priznala šta joj se svidelo na Markoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša priča je krenula iz inata, druženje sa njim je prešlo u leptiriće i lepe emocije. Mislila sam da ću da se ohladim jer me Vladimir povredio. Mislila sam da je to to. Marko je sam rekao da je počeo sa mnom iz inata. Nije mi žao, ne kajem se. Nisam verovala u nas, ali sam se prevarila. Porodicu sam mu upoznala. Želela sam da mi oprosti što sam ga malo maltretirala. Njegova majka nas podržava - otkrila je Stanija.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Stanija Dobrojević

'