AKTUELNO

Danas ponosno i sa radošću možemo da saopštimo da će Dea od četvrtka 11. jula ponovo sa Predragom Sarapom voditi "Novo jutro".

Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa svih komercijalnih emitera "Novo jutro", konačno se vraća na TV Pink! Željko Mitrović je nedavno na svom Instagram profilu najavio Dein povratak u julu, iako tačan datum nije otkrivao, zbog procesa oporavka, koji je i dalje u toku.

Danas ponosno i sa radošću možemo da saopštimo da će Dea od četvrtka 11. jula ponovo sa Predragom Sarapom voditi "Novo jutro".

Popularna voditeljka je 20. juna bila gost-voditelj u "Novom jutru" - prvo je razgovarala sa Sarapom, koji joj je svih ovih pet meseci čuvao mesto pored sebe, a potom su njih dvoje, kao prepoznatljivi voditeljski tandem intervjuisali predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Dea se sada u jutarnji program vraća za stalno - od sutra će svakog ponedeljka, četvrtka, petka i vikendom, milionskom auditorijumu poželeti dobro jutro i srećan početak dana.

Jedva čekam! Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što se vraćam u najgledaniji jutarnji program. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste! Već smo najgledaniji jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji - rekla je Dea.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

I Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

Sve nas raduje Dein povratak u program posle višemesečnog odsustva. To je veliko pojačanje za 'Novo jutro'. Kao tim smo imali odlične rezultate, a očuvali smo rejting koji će sada biti daleko bolji. Naša Deica se vraća i to je podsticaj za ceo tim 'Novog jutra' da budemo još bolji. I mi i gledaoci je čekamo sa nestrpljenjem. Sve će biti vedrije i lepše uz našu Deu. Gledaoci će se buditi iz najbolji jutarnji tandem - rekao je Sarapa.

Foto: Pink.rs

Osim što ćete od sutra Deu gledati u "Novom jutru", ona će u nedelju 14. jula biti gost kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića u omiljenoj emisiji o poznatima "Premijera - Vikend specijal". Dea će govoriti o toku lečenja, trenutnom zdravstvenom stanju i svemu što je očekuje u narednom periodu.

Prepoznatljivi voditeljski tandem, Dea i Sarapa, vraća se na male ekrane, zato budite uz "Novo jutro" sutra od 6:45 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#RTV Pink

#Televizija Pink

#voditeljka

'