AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Tokom emisije ,,Narod pita" Bora Santana prisetio se svojih ljubavnih podviga i vrelih masaža sa Doroteom Jovanović za vreme boravka u Beloj kući. Nakon odgledanih scena Bora ne krije da mu je energija Jovanovićeve prijala, i ističe da nikada nisu prešli granicu.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je izgledalo, kao erotska masaža. Ja sam Doroteu masirao sigurno dva meseca. Meni je prijala njena energija, mnogo je teško posle deset meseci da ti se niko ne svidi. Ja volim tako čudne devojke, simpatična je. Mi smo uvek bili prisni, ali nikada nismo prelazili granice - pričao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Lepi Mića imao je potrebu da prokomentariše video-prilog koji je pogledao, a onda se dotakao i ostalih zadrugarki koje su imale intimne činove sa momcima u Beloj kući. Nije imao lepe reči o njima, a naveo je primer Nataše Moskve i njenog odnosa sa Lazarom Jeremićem i Adamom Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka devojka je htela to da radi zato što je htela. Kao i Nataša Moskva, najveća blamaža je što je stupila u vezu sa Adamom, da bi dobila pesmu. Kod kuće ima decu, a onda ulazi sa mlađim dečkom u vezu. Od Lazara Jeremića dobila je dobar k*rac i to je to - vikao je Mića.

O. B.

#Adam Đogani

#Bora Santana

#Lepi Mića

#Zadruga 2

'