AKTUELNO

Odmah skočio!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" kod voditelja TV Pink i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijević gostovali su Bora Santana, Bane Čolak i Lepi Mića. Tokom programa oni su odgovarali na pitanja koja im je voditelj postavio, ali i na pitanja koja su dobili od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Kroz video-snimak koji je pušten, svi su se prisetili kako je izgledala ljubav Zerine Hećo i Baneta Čolaka pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", a Čolak je nakon priloga komentarisao svoju bivšu.

To je moje učešće u Zadruzi. Jedan period je obeležila ona. Dao sam joj svoje srce. Ona me je prodala. Zbog nje sam smršao, zbog nje sam nervirao majku... To nisam ja! Ljudi znaju da ja tako ne pričam sa ženama. Ja nikada u životu ne bih digao ruku na ženu, ali u tim situacijama sam bio blizu... Ne da je udarim, nego da je gurnem - rekao je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina Hećo je nedavno najavila da će tužiti Baneta Čolaka zbog svega što je o njoj pričao, a Bane je rekao da se ne plaši tužbe i istakao da je Zerinu blokirao na svim društvenim mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ona hoće da me goni, nije problem. Stojim iza svega što sam rekao, imam dokaze. Ako dođe do suda, ja ću pokazati te dokaze. Ona neka vidi da li će da joj se isplate tužbe. Laje samo. Ne zanima me, blokirana mi je na svim društvenim mrežama. Ne želim da je vidim na ulici. Ne želim dodir sa njom! - pričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je došlo do velike svađe između Miće i Baneta. Pevač je rekao kako Čolak želi da se o njegovoj vezi sa Zerinom priča, što je Bane negirao. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Bane Čolak

'