AKTUELNO

Sa Lunom je preživela sve najlepše i najteže trenutke u životu.

Nedavno, dok je trajala spektakularna žurka na velelepnom imanju povodom kraja još jedne uspešne sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ,,Zadruga 2“ odlučili smo da razgovaramo i sa pevačicom Anabelom Atijas.

Foto: Pink.rs

Kako je sa svojom ćerkom i prvoplasiranom zadrugarkom Lunom Đogani prošla kroz najteže i najlepše trenutke, Anabela sa ponosom u glasu govori koliko je žarko čekala finale.

Ja sam najponosnija što je izdržala sve, pobeda je samo trešnjica na torti. To je potvrda da je bila iskrena, borbena i jaka, to je Luna - započela je priču Anabela.

Foto: Pink.rs

Bili smo svedoci da je Lunina najveća podrška tokom superfinalne noći doživela emotivni kolaps kada je ponovo ugledala suze svoje ćerke, te smo upitali Anabelu šta joj najviše zamera.

Zamerila bih joj da nije bila to sve što je bila - rekla je Lunina majka.

Foto: TvPink Printscreen

Raskid pred samo superfinale obeležio je noć u kojoj je proglašena pobednica druge sezone, a to je svakako ljubavni brodolom između Lune i Marka Miljkovića koji je zauzeto visoko drugo mesto. Želeli smo da čujemo i Anabelino mišljenje o mogućem pomirenju, ali i kako gleda na raspravu svoje ćerke sa Stanijom Dobrojević.

To je na njima, mogu ja da mislim šta god hoću, ali na kraju je Luna ta koja odlučuje. Ko je gledao dve godine Lunu, shvatio je da njoj niko ne može da uđe u glavu. Pomislila sam prvo da joj to nije trebalo, ali poznavajući nju, to je ona držala u sebi i onda je moralo da pukne – izjavila je majka pobednice Zadruge 2.

Foto: Pink.rs

Anabela ističe da se sa Luninim ocem i njenim bivšim suprugom Gagijem Đoganijem nije složila ono nekih stvari, ali dodaje da ni nema potrebe, jer su odavno razvedeni. Za kraj druženja Anabela nas je iznenadila svojim odgovorom kada smo je upitali kako bi reagovala kada bi Luna odlučila da uđe i u treću sezonu ,,Zadruge“.

Ako odluči da uđe, ja idem sa njom da je maltretiram - zaključila je popularna pevačica.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'