AKTUELNO

Zadrugari se uvek obraduju kad ga vide u "Zadruzi 2".

Jedan od omiljenih voditelja "Zadruge 2" Milan Milošević danas je gostovao u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima "Premijera - Vikend specijal".

PROČITAJTE JOŠ: ON JE BIO PRVI, A SADA JE I POSLEDNJI VOĐA U OVOJ SEZONI! Zadrugari izabrali NJEGA da bude glavni pred kraj 'ZADRUGE 2'! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom, on je govorio o svom poslu, vremenu koje provodi sa zadrugarima, ali i o tome kako se osećao prošle sezone kad je bio regularan takmičar "Zadruge".

Radim od četiri danas, pitanja starih zadrugara. Ove nedelje se sve menja jer je finalna nedelja, a ja sam bio učesnik prošle sezone. Shvatiš da si postao finalista, tako si blizu nagrade, pobede. Čak sam i ja pomislio da ću biti pobednik. Onda daš sve od sebe, potrudiš se da uradiš sve što nisi proteklih deset meseci - rekao je Milan, a zatim dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo je zahtevnije biti voditelj, voditi priču sa njih 50, umiriti ih, nego biti učesnik i sedeti. Mislim je lakše biti učesnik. Plašio sam se da neću imati poštovanje njihovo, pitao sam se koji će vremenski period morati da prođu da dobijem njihovo poštovanje. Oni su mene gledali kao zadrugara jer su tu likovi koji su bili sa mnom 10 meseci prošle sezone. Mnogo će mi nedostajati.

Milošević je progovorio i o tome šta on radi za vreme reklama, ali i kako uspeva da isprati baš sva dešavanja u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Ja na reklamama izađem na pauzu, trčim u produkciju da vidim šta oni pričaju, jer oni tada kažu sve ono što je trebalo tokom pitanja. Ja ne mogu da pratim 24 sata, ali imam mamu koja to pomno prati, ili odem na portal Pink.rs gde sve mogu da pričitam - naveo je voditelj.

R. L.

#Milan Milošević

#Premijera-Vikend specijal

'