AKTUELNO

Oni su se maksimalno posvetili karijeri, ali i obrazovanju.

Večio pitanje koje prati poznate pevače je koje su škole završili. Nekim pripadnicima domaće estradne scene se ovo pitanje nikako ne dopada, postoje i oni koji se mogu pohvaliti fakultetskom diplomom i visokim obrazovanjem.

U nastavku predstavićemo neke od najobrazovanijih pevača sa ovih prostora.

Foto: Pink.rs

Neda Ukraden može se pohvaliti diplomama čak dva fakulteta. Popularna pevačica je, naime, diplomirala na sarajevskom Pravnom i Filološkom fakultetu, te se ubraja u jedne od najobrazovanijih pevačica sa ovih prostora.

Foto: TV Pink Printscreen

Adil Maksutović nije samo završio jedan nego, kao i Neda, čak dva fakulteta - Pravni i Kriminalističku policijsku akademiju. Međutim, ovde se nije zaustavio, pa je 2015. završio čak i master studije na Pravnom fakultetu.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Brunclik je jedna od poznatih pevačica koja se može pohvaliti fakultetskom diplomom Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Foto: undefined

Miloš Bojanić je završio Saobraćajni fakultet, nakon čega je neko vreme bio na čelu jednog javnog preduzeća. Ipak, vrlo brzo rešio je da uzme mikrofon u ruke i u potpunosti se posveti pevanju, što mu se isplatilo.

Jedna od najmlađih pripadnica estrade koja ima visoko obazovanje i fakultetsku diplomu je Nikolina Kovač. Pevačica je diplomirala je na katedri za novinarstvo i komunikologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Adil Maksutović

#Miloš Bojanić

#Neda Ukraden

#Nikolina Kovač

#Zorica Brunclik

'