AKTUELNO

Nedavno su se ponovo okupili.

Pre tačno 14 godina našu zemlju, tada Srbiju i Crnu Goru, na "Evroviziji" predstavljao tada veoma popularni muški bend iz Podgorice, "No name".

Grupu su činili Marko Perić (bas gitara, frontmen), Danijel Alibabić (vodeći vokal), Marko Prentić (gitara, vokal), Branko Nedović (solo klavijature), Dragoljub Purlija (bubnjevi) i Bojan Jovović (klavijature). Oni su uspeli da osvoje visoko sedmo mesto na ovom takmičenju i postali su miljenici čitave nacije.

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Međutim, ova slava nije potrajala, pa se već godinu dana nakon nastupa na "Evroviziji" bend raspao i svako je nastavio svojim putem. U domaćim medijima ostao je prisutan jedino Danijel Alibabić, koji i danas povremeno izbaci singl.

Momci su ostali u odličnim, prijateljskim odnosima, pa su se i nedavno ponovo okupili, a fotografija sa ovog okupljanja odmah je osvanula i na društvenim mrežama.

Nekadašnji klavijaturista "No name-a" Bojan Jovović  nakon raspada ovog benda nije odustao od muzike, ali ni od "Evrovizije", pa je 2016. takođe predstavljao Crnu Goru na ovom takmičenju, ali kao član sastava "Highway". On je producent i kompozitor, oženio se i ima jednu ćerku.

View this post on Instagram

Noa!

A post shared by 𝗕𝗼𝗷𝗮𝗻 𝗝𝗼𝘃𝗼𝘃𝗶𝗰 (@bojanjovovicofficial) on

Marko Prentić gitarista i pevač "No name-a" bio je miljenik ženskog dela publike, a zavodnik je ostao i danas. On je takođe nastav io da se bavi muzikom, a često se viđa i sa Danijelom, sa kojim je dobar prijatelj.

View this post on Instagram

Man in white.

A post shared by Marko Prentić 🇲🇪 (@prentares) on

Klavijaturista Bane Nedović danas se takođe bavi muzikom, izbacuje singlove, redovno nastupa po Crnoj Gori i veoma je poštovan među svojim kolegama. On je otac jednog dečaka.

R. L.

#no name

'