AKTUELNO

Ovo će biti neviđeni spektakl!

Zadrugari nisu mogli da sakriju koliko su znatiželjni da saznaju kakav je to izazov ovoga puta priredio za njih Veliki šef, a ono što je izazvalo pravo uzbuđenje je to što su oni koji su voljni da učestvuju morali prvo da se prijave iako ne znaju o kakvoj je igri reč.

S obzirom na to da će im sve biti jasnije kada stignu u emisiju ,,Amidži šou", oni su se dogovorili da se kod voditelja Ognjena Amidžića pojave u sledećem sastavu.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Aleksandra Subotić, Mina Vrbaški, Dorotea Jovanović, Maja Marinković, Marijana Zonjić - grupa u kojoj će učestvovati devojke.Marko Marković, Branislav Radonić Brendon, Toma Panić, Bane Čolak, Savo Perović, Lazar Jeremić, Bora Santana - grupa u kojoj će učestvovati muškarci.

Bane Čolak bio je vidno iznerviran što mu ovonedeljni vođa Suzana Perović nije dozvolila da i on bude deo ovog izazova, jer je na njegovo mesto prvobitno stavljen Aleksa Savić.

Od početka dižem ruku,a ti me poslednjeg vidiš od svih! Još kažeš da moraš da biraš između Baneta i Bore! - bio je ljut Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Evo, Aleksa će da odustane, da bi Bane išao. Sve smo se dogovorili! - rekla je Suzana.

Zadrugari nisu ni svesni šta ih očekuje sutra uveče u emisiji "Amidži šou" a o čemu se radi možete pogledati OVDE.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'