AKTUELNO

Oštro demantovala Dragojevića.

Ove nedelje bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" postavljali su pitanja aktuelnim ukućanima Bele kuće, a Zerina Hećo želela je da čuje šta će joj reći David Dragojević. Ova nekadašnja zadrugarka pitala je Davida da li može da dokaže da su oni bili u kontaktu pre ulaska u "Zadrugu", kao što je to pričao nakon njenog izlaska sa velelepnog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je nakon toga nastavio da priča kako se poznaju od ranije, kao i da su zajedno gostovali u jednoj emisiji, ali i da će dokazati sve ukoliko je potrebno. David je u svom izlaganju rekao i da su oni ranije razgovarali telefonom i imaju neke zajedničke fotografije, o čemu možete više pročitati klikom na link ispod.

PROČITAJTE: I DALJE TVRDI DA SU IMALI KONTAKT! Zerina se suočila sa Davidom, a onda ga je Aleksandra raskrinkala! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs, nakon ovog Davidovog odgovora, kontaktirala je Zerinu Hećo kako bi čuli šta ona ima da kaže na sve što je on izneo. Bivša stanarka Bele kuće istakla je ovom prilikom da će tužiti Dragojevića zbog svega što je rekao.

Moj odgovor je da će da to dokaže na sudu. Tužiću ga za klevetu! Nikada u životu nije bio sa mnom u kontaktu van rijalitija, ali nikada. Namerno sam mu postavila pitanje da imam video-zapis, da mogu da ga tužim. Pogotovo ne poznajem njegove prijatelje. Ruši moju reputaciju, ugled... - priča Zerina Hećo za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Hećova je demantovala i priču da postoje njihove fotografije iz provoda i da ne postoji nikakav drug koji kod sebe u telefonu ima iste.

Ne postoje nikakve slike i kao što sam rekla, nikakav "drug", niti bilo šta. Ja ću da dokažem na sudu da je to laž i da je David jedan običan manipulator i lažov. Presudu ću da objavim javno - dodala je Hećova.

PROČITAJTE: U filmu 'Mi nismo anđeli 2' glumio je ŠTREBERA Marka, a sada ovog glumca NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#David Dragojević

#Zerina Hećo

'