AKTUELNO

Savo Perović je neprepoznatljiv.

Muški deo stanara Bele kuće vodi računa o svom predstavljanju na društvenoj mreži Instagram, isto kao i devojke iz "Zadruge 2". Ipak, brojke pratilaca zadrugara su znatno manje. U nastavku teksta pogledajte kako Marko Marković, Savo Perović, Bane Čolak, Marko Miljković, Lazar Jeremić, Toma Panić i Bora Santana izgledaju na Instagramu.

Foto: TvPink Printscreen

Maneken Marko Marković nije bilo toliko poznat javnosti pre ulaska u "Zadrugu 2", ali je svakako zbog veze sa Stanijom Dobrojević zapao za oko mnogima. Nema sumnje da je uz nju dobio par hiljada pratilaca. Njega sada na Instagramu prati preko 14 hiljada ljudi.

Toma Panić je dobro poznato lice u svetu modelinga, pa mu dobre objave na Instagramu i te kako znače. Svoja putovanja, ali i razne revije koje radi uvek zabeleži nekom objavim koja skupi solidan broj lajkova. Njegov profil pomno prati 18 hiljada korisnika.

Pevač Savo Perović je učestvovanjem na muzičkim takmičenjima osigurao sebi armiju fanova koja pomno prati svaki njegov stori i objavu. Pored njegovog glasa, on ističe i izvajano telo. Broj pratioca na njegovom Instagram profilu prelazi brojku od 33 hiljade.

Bane Čolak je učešćem u rijaliti programima stekao podršku koja pomno prati njegov rad na spomenutoj društvenoj mreži. Nekoliko saradnji sa poznatim muzičarima bili odskočna daska kako bi se on vinuo u rijaliti i estradno nebo. Prati ga 27 hiljada ljudi.

Marko Miljković je bio učesnik "Zadruge 1", ali se broj pratilaca definitivno povećao od kada je započeo strastvenu vezu sa modnom blogerkom Lunom Đogani u ''Zadruzi 2''. Njega sada na ovoj društvenoj mreži prati preko 47 hiljada ljudi.

Lazar Jeremić je bivši fudbaler koji je otišao u 'penziju' kada je počeo da se pojavljuje u rijaliti programima. Intrigantan zadrugar za kog se potežu svakakve priče i glasine uživa pažnju 8 hiljada pratioca.

Bora Santana je šoumen i multitalentovana ličnost. Učestvovanje u raznima talent šou programima donelo mu je popularnost, ali se tu nije zaustavio pa je odlučio da se oproba kao rijaliti igrač u prvoj i drugoj sezoni ''Zadruge'', a na Instagramu njegov rad prati preko 38 hiljada ljudi.

I. Radulović

#Savo Perović

'