AKTUELNO

Zasijala na žurki!

Popularna pevačica Jadranka Barjaktarović bila je jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koje su se pojavile na glamuroznoj žurki emisije "Premijera" povodom pet godina njihovog postojanja. Pevačica je malo kasnila na proslavu iz opravdanih razloga, jer je došla pravo sa puta.

Ja "Premijeri" želim sve najbolje, ja volim "Premijeru" i večeras sam došla sa puta i nije mi bilo teško i jedva sam čekala da dođem i ispoštujem ih - bila je čestitka koju je Jadranka uputila ekipi emisije "Premijera".

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pevačica nam je priznala zašto je kasnila na ovaj događaj.

Razlog što sam malo zakasnila, jer putujem iz Crne Gore i velika je gužva na putevima zato što je loše vreme, a mi sa estrade poštujemo putne propise. Naravno, ja sve saobraćajne propise poštujem prvenstveno zbog sebe - istakla je Jadranka.

Pored manjka vremena koje je imala, Jadranka je priznala koliko joj je vremena trebalo da se spremi i zasija u punom sjaju.

Moram da ti otkrijem tajnu, ja sam se sređivala u kolima, jer nisam imala vremena da idem kući, pa da se vratim, tako da sam u sve u autu završila. To govori o tome koliki sam ja profesionalac i kada kažem da dolazim, onda dolazim - završava pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Jadrankom.

Autor: D. Cakić

#Jadranka Barjaktarović

'