AKTUELNO

Ekipa Pink.rs došla je do fotografija bivšeg emotivnog partnera atraktivne zadrugarke.

Kako se polako približava kraj druge sezone "Zadruge", učesnica Eleonora Nora Miljković, čini se, sve više razmišlja o svemu što će je zateći po napuštanju velelepnog imanja nadomak Beograda, pa tako i o svom bivšem dečku, zbog kojeg je ovih dana prilično utučena, a u nekoliko navrata se čak i rasplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je pre tri dana u emotivnom razgovoru svojoj cimerki Zlati Đurković otvorila dušu i priznala zbog čega je na svoju dugogodišnju vezu po drugi put stavila tačku, pre nego što se vratila u "Zadrugu".

- Moj momak je slao poruke devojci koja je moj fan, a ja sam imala sliku sa njim na profilu i ona ga pitala kako može da joj šalje poruke, zar on nije sa mnom, a on kad je shvatio rekao joj je: ,,Nisi me razumela, moja devojka meni veruje, mogu ja valjda da se upoznam sa nekom devojkom". On je bio sa devojkama mlađim od 18 i starijim od 50. Bio je i sa nekom narkomankom, ne volim tako da pričam, ali tako je. Njegovi roditelji ni ne znaju za to - između ostalog ispričala je Nora.

Ekipa Pink.rs došla je do fotografija bivšeg dečka Nore Miljković, zbog kojeg je zadrugarka danima neraspoložena, a kako on izgleda pogledajte u nastavku:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

"Nakon pet godina veze prvi put je digao ruku na mene"

Podsetimo, Eleonora Miljković prvi put je u "Zadrugu" ušla 9. oktobra prošle godine. Pre nego što se zvanično uselila u Belu kuću, u ispovesti za Pink.rs priznala je da je tada odlučila da prekine sedmogodišnju vezu i tom prilikom ispričala da je preživela pravu torturu od strane svog tada već bivšeg emotivnog partnera.

Foto: Pink.rs

- Dečko mi je bio veoma ljubomoran i posesivan. Nisam mu davala povoda - ja kad volim jednu osobu, ja samo njega gledam, druge muškarce uopšte ne posmatram na taj način. Nije imao baš nikakav razlog za to, a stalno je imao ispade, pravio neke scene. Ja bukvalno nisam smela do prodavnice da izađem, a da ga ne pitam. Tih neprijatnih situacija je bilo baš, baš puno, ne mogu svih ni da se setim. Prvih pet godina nikada nije napravio takvo nešto, a posle je postao nasilan. Imao je te neke nasilne pokrete, ali me nikada nije udario... Nakon tih pet godina prvi put je digao ruku na mene. Naravno, nisam mu ostala dužna, tukli smo se. Od tog trenutka je sve postalo katastrofa - ispričala je između ostalog Nora i dodala:

- On mi je bio prvi momak u životu, sa njim sam bila od sedamnaeste godine. Bukvalno, sve što sam preživela u životu bilo je sa njim. Kada se vežem za neku osobu, ja idem glavom kroz zid. Kad uradi neku glupost, on se kaje, plače, izvinjava se, a ja mu uvek pređem preko svega, oprostim. Bio mi je slaba tačka, svaki put sam mislila "biće bolje", ali nije - iskrena je bila zadrugarka, koja je tada priznala da u "Zadrugu" ulazi "da bi pobegla od njega, jer je zbog njega, kako tvrdi, postala psihički labilna i dobila tahikardiju".

Foto: TvPink Printscreen

Početkom decembra Nora je dobila najmanje glasova publike, zbog čega je napustila "Zadrugu" - ubrzo je obnovila vezu s bivšim, da bi vezu ponovo prekinula neposredno pre svog povratka u rijaliti.

D. Tanasijević

#Eleonora Miljković

#Rijaliti Zadruga

'