separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VODITELJKA OBJAVILA FOTKU SA SLOBOM RADANOVIĆEM! Svi se zaledili kad su pročitali šta je ispod nje napisala! (FOTO)


Pohvalila mladog pevača.


Veliki broj domaćih javnih ličnosti okupio se sinoć u jednom prestoničkom restoranu kako bi sa ekipom emisije "Premijera" proslavili peti rođendan. Poznati su tom prilikom dobili i nagrade, a Slobi Radanoviću i njegovoj nekadašnjoj supruzi, pevačici Kristini Kockar pripalo je prizanje u kategoriji "Premijerni minuti".

Na proslavi rođendana bile su prisutne i voditeljke kultne Pinkove emisije "Siti", Biljana Obradović Ivana Baltić Aleksić. Biljana i Ivana na rođendanu "Premijere" fotografisale su se sa pevačem Slobom Radanovićem, što je Obradovićeva podelila na svom Instagram profilu i tom prilikom pohvalila mladog pevača.

Zato što mi je Sloba Radanović uvek pomagao oko humanitarnih akcija i prvi pokretao svoje fanove da sakupe novac, a nikada se nije hvalio time... I prvi je sakupio novac za malog Dukija dok drugi to nisu... I to iznova činio za drugu decu kad god sam ga zamolila... Jer je drug, lepo peva i navija za pravi klub, a Ivana Baltić jer smo mi tim, svi... #city koji jesu i nisu tu... - napisala je Biljana.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti