AKTUELNO

Ne mogu da se povrate od šoka!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" ekipa je posetila Valjevo, gde žive roditelji zadrugarke i pevačice Nadežde Biljić, Radoje i Slavica. Već je dobro poznato da je Nadežda, pored Suzane Perović, doživela nasilje od strane Mikija Đuričića, a njeni roditelji su veoma potreseni.

Foto: TvPink Printscreen

Nadeždin otac Radoje ističe da se videlo da je Miki pokazao nemoć i da je njegova ćerka bila kolateralna šteta.

Kao roditelj, kad rodiš dete, paziš ga odmalena, trudiš da živi što bolje i onda to neko iskoristi kao krpu. Mislim da lično nije bio izazvan sa njene strane, da je bila kolateralna šteta. Njega (brata) sklanjamo iz te priče, on je dijabetičar i ne želimo da se sekira. Meni je u tom celom snimku najgori momenat bio kad je ona pala ili čučnula i onda je on nju udario. Tu se oseća nemoć. Takve osobe, takvog tipa, jednostavno ne priznaju da su zlostavljane, jer sve prebacuju na neku stvar da će taj neko da se popravi. Mi smo sve to prošli sa njom - kaže Nadeždin otac.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kao roditelj sigurno nisam zadovoljna tom nekom kaznom, ali ne znam ni kakvu kaznu bih mu dodelila. Ona ima traume - rekla je njena majka.

Foto: TvPink Printscreen

Nema sumnje da će se oni do kraja izboriti da nasilnik bude kaženjen i da sve bude u skladu sa zakonom.

Autor: N. Vujčić

#Nadežda Biljić

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'