AKTUELNO

Podižu svoju ljubav na viši nivo.

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" Goca Tržan već godinama uživa u ljubavi sa svojom jačom polovinom Rašom Novakovićem. Goca iz prvog braka ima ćerku, a Raša i ona su u više navrata pokušavali da dobiju prinovu.

Foto: Instagram

Zbog toga su angažovali i stručnjaka, a ovoga puta Goca je odlučila da prizna da je skroz spremna i na mogućnost da se to ne desi.

Naravno da jesam, ali ja imam zdravu, pravu ćerku, kao i moj muž, i mi smo već srećni roditelji. To što želimo da nadogradimo našu vezu ne znači da će ona biti manje stabilna i snažna ako se to ne desi - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je pričala i o svojoj naslednici Leni i istakla da ona mnogo voli decu, a otkrila je i kakav je odnos njenog supruga i ćerke.

Ona mnogo voli decu, ali mi često kaže: "Jaoj, nemoj samo da me smara!" (smeh). Verujem da će joj biti čudno kada bude imala bebu u kući, ali objasnila sam joj da računam na nju. Dovoljno je velika da razume neke stvari i da mi pomogne kada dođe vreme. Ona jeste moje prvo dete i volim je najviše na svetu, a kada se to malo biće rodi, volećemo ga svom snagom - priča Goca.

Foto: PrintscreenYouTube/GocaTržan

PROČITAJTE: PINK.RS U POSEDU PRIVATNE PREPISKE MARKA MARKOVIĆA! Van Bele kuće je žestoko pljuvao po Mini i Ani Korać: Hoću da se ogradim od toga, ja želim miran život! (FOTO)

Više moj muž ima problem sa tim nego ja. Mnogo je posesivan kada je Lena u pitanju. Zaštitnički je nastrojen, veoma dobro poznaje žene i u fazonu je da će je vezati za drvo ako mu se bude igrala sa živcima (smeh). Mnogo je osetljiv na to što ona odrasta i razvija se u devojku, a ja sam fleksibilnija jer sam svesna da je to nešto što mora da dođe. Moj otac je bio vojno lice, ali je uvek bio strašno otvoren prema meni i mogla sam da pričam sa njim o svemu - rekla je Tržanova.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

On je bio prvi sa kojim sam pričala o intimnim odnosima, menstrualnom ciklusu, a kada su grudi počele da mi rastu, rekao mi je da se ne grbim, da se ne stidim sebe i da je to normalno. Meni roditelji nisu dopuštali da krijem dečka. Momci su dolazili kod nas u kuću, sedeli smo zajedno i ručali. I mama i tada su se trudili da se osetim udobno u svom odrastanju i sazrevanju, ali se znala granica - izjavila je pevačica.

PROČITAJTE: SPREMAN NA SVE! Naš glumac otkrio šta je radio zbog žene koju je voleo, njegov iskren odgovor će vas iznenaditi!

Pink.rs

#Goca Tržan

'