separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VI ODLUČUJETE O NJIHOVOM PLASMANU! Drugo polufinale 'Pinkovih zvezdica - All stars' upravo počinje! (FOTO)


Magija kreće.


Posle osam meseci sjajnih nastupa, vrhunskih performansa i nezaboravne zabave došlo je vreme da se izabere najbolji od najboljih u jubilarnoj petoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars".

Petočlani žiri večeras neće imati priliku da ocenjuje nastupe talentovanih mališana, kao što je to bio slučaj proteklih meseci, već će o njihovom plasmanu u finale odlučivati verna publika.

Autor: e-stock Katarina Mihajlović, e-stock Ivan Dobričić, Pink.rs

Prošle nedelje je održano prvo polufinale, gde je takmičenje napustila Teodora Marković, a večeras će se održati drugo polufinale "Pinkovih zvezdica - All stars".

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-stock, Pink.rs

I ovog petka spremite dlanove, ali i glasove jer u drugom polufinalu, nastupa preostalih osmoro polufinalista: Nika Purić, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Žarko Pribaković, Teodora –Tara Stojanović, Uroš Stanković, David Radosavljević i Mateja Vukašinović.

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-stock, Pink.rs

Njih osmoro imali su briljantne momente tokom proteklih osam meseci, a večeras će se sigurno potruditi da daju sve od sebe i oduševe milionsku publiku koja verno prati svaki njihov nastup.

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-stock, Pink.rs

Spremite se za spektakl i zagrejte dlanove, ali i mobilne telefone za glasanje, jer je drugo polufinale "Pinkovih zvezdica - All stars" upravo počinje na televiziji Pink.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti