AKTUELNO

Svi će biti srećni!

Pevačica Mira Škorić važi za jednu naših najvećih estradnih zvezda. Karijeru je započela 1988. godine kada je objavila album "Niko kao mi" a zatim nastavila da niže uspehe i to traje već 30 godina. Njen prvi veliki hit bila je pesma "Zašto nosiš prsten moj", a 1993. godine objavila je album koji nosi titulu jednog od najboljih u folk diskografiji, sa kog su svih 12 pesama postali hitovi - "Manastir", "Ti si ko i ja", "Otkači", "Strah od ljubavi", "Ne daj me, majko", "Kao led se istopim", "Niz vene mi tiho tečeš", "Sva čuda da se dogode", "Tanana", "Milena", "Pokušaću ja, pokušaj i ti", "Briga manje" i "Vatra". Album je pratila i turneja koja je završena u januaru 1994. godine velikim koncertom u Hali sportova.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Kako postoji na našem estradnom nebu već 30 godina, Mira je odlučila da obožavaocima svoje muzike pokloni koncert u tu čast koji će biti održan u Velikoj dvorani centra "Sava" 22. oktobra u 20 časova.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Nema sumnje da će Mira na ovom koncertu otpevati sve svoje najveće hitove bez kojih se ne može zamisliti nijedna zabava ili veselje, te da će njena publika posle te večeri izaći iz sale srećna, nasmejana i raspoložena.

Autor: Pink.rs

#Mira Škorić

#koncert

'