AKTUELNO

Svi im predviđaju uspeh!

Maja Berović i Aca Lukas sa pravom nose status najvećih zvezda u regionu i samo je bilo pitanje dana kada će njih dvoje ukrstiti glasove i snimiti duet! To se i desilo, a njih dvoje su danas snimili i spot za svoju pesmu, koja još uvek nije dobila zvaničan naziv, a koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Njih dvoje su snimili spot na jednoj lokaciji nadomak Beograda, a za portal Pink.rs Maja je ekskluzivno otkrila jedan stih iz pesme.

Imam problem, nemam s kim srećo da te prebolim...

Ono što je javnosti poznato jeste da je Maja imala želju mnogo ranije da snimi duet sa Lukasom, ali je on tada odbio. Ipak, ona mu to nije zamerila, te je rado prihvatila njegov poziv da sada snime pesmu.

Ja nisam zlopamtilo i nikom ništa ne uzimam za zlo. Uvek volim da čujem razloge za nešto, on je imao dobre razloge zašto nije hteo da snimi sa mnom pesmu i nisam mogla da se naljutim na njega. Sada nisam mogla da odolim njegovom pozivu, pesma je dobra i meni se to dopalo. Pesma je jako je emotivna i dirljiva - rekla nam je Maja.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

S druge strane, Aca Lukas je priznao da se pokajao zato što je odbio Maju prvi put.

Ona je mene zvala, ja nisam mogao, sad sam ja nju zvao. Tog momenta nisam bio u mogućnosti, ali se kajem i čovek sam koji priznaje greške. Pesma ima još nekoliko radnih naslova, ali nismo odlučili kako se zove - rekao je Lukas.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Pevač nije precizirao kada će pesma ugledati svetlost dana, a nema sumnje da će biti veliki hit. Kakva je bila atmosfera na snimanju spota pogledajte u nastavku.

Autor: I. R./ N. V.

#Aca Lukas

#Maja Berović

'