AKTUELNO

Perovićka je izjavila da Đuričić ranije nije nasrtao na bivše devojke.

Kao i svake srede učesnici "Zadruge 2" spremno dočekaju voditelja Milana Miloševića koji je tu da im prenese sva pitanja koja zanimaju vernu pubiliku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Suzana,  zašto pričaš da je tvoja i Mikijeva ljubav iskrena, a ostale nisu. Vidiš kako se završila - glasilo je pitanje za Suzanu.
Jeste najiskrenija. Ja tako osećam i tako misliš. A da li se završila to ću ja videti kada izađem - rekla je Perovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana kakvu si poruku poslala kada si rekla da ćeš oprostiti taj šamar - upitao je voditelj Suzanu.
Ja sam veliki protivnik bilo kakvog nasilja. Ovde su žene udarale muškarce. Rekla sam da sam oprostila, ali zaboravila nisam. Želim da porazgovaram sa njim kada izađem odavde. Miki nikada nije udario ženu koju voli. Šta se desilo sa njim, ja to ne mogu da kažem. Ja ne mogu da zaboravim koliko je nama bilo lepo tokom prethodnih pet meseci. Ja osuđujem to što je uradio Nadeždi. Nešto se desilo u njegovoj glavi - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Suzana optužila Nadeždu da je ona jednim delom kriva za njen i Mikijev sukob, njih dve su ušle u žestok konflikt, a Biljićeva je iz revolta pokušala da gađa Suzanu flašom.

Šta si pričala po novinama, šta si pričala? On zna. Je l' on laže? - pričala je besno Suzana.
Jedi g*vna? Tvoj dragi gospodin laže kao ker. Što sam ti ja kriva što si ti sa nasilnikom - žestoko joj je uzvratila Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'