AKTUELNO

Oduševićete se!

Poznati glumački par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele su u braku i imaju sina i ćerku, Jakova i Lenku, a svoju ljubav ne eksponiraju u javnosti. Njih dvoje upoznali su se dok je ona radila na diplomskoj predstavi "Groblje automobila", a uloge koje su dobili su upravo bili muž i žena.

Glumica je jednom prilikom ispričala da je za Peleta znala, ali da ga pre prestave nije upoznala. Nakon te predstave sve se promenilo.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KOMŠIJE OPLELE PO DARKU LAZIĆU! Tvrde da ne vraća dugove, zbog toga će izgubiti kuću?!

Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim" . Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada sa ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super - ispričala je ona i dodala:

Foto: Tanjug

Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka - završila je Olga.

Pink.rs

#Dragan Petrović

#Olga Odanović

#Pele

'