AKTUELNO

Nije mogla da ćuti.

Luna Đogani trenutno boravi u rijaliti programu "Zadruga 2" gde je uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem. Dok je ona u Beloj kući, njen Instagram profil vodi njena majka Anabela Atijas.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je na Luninom profilu napisala kako od sada samo ona ima pristup blogerkinom nalogu, a sada je odlučila da uputi važnu poruku pratiocima njene ćerke. Anabela se osvrnula na mnogobrojnu podršku koju Luna ima, pa se dotakla aktuelnog problema.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, već nekoliko dana fan stranice podrške Lune Đogani, nestaju sa društvenih mreža, a Anabela je sada svima rekla da zna ko gasi stranice njene ćerke, kao i da im nije potrebna lažna podrška.

Foto: Printscreen Instagram/luna_djogani

Drugari imate u postu ko gasi Luninu podršku. Ja se ne sekiram ne treba Luni ništa lažno. Neka samo padaju maske, jer Luna je istina. Ne sekirajte se ni vi, nije sve u parama, nešto je i u srcu, obrazu, a dela su ta koja govore o nama! "Onaj ko je spreman da spasi jedan život kao da je spasio ceo svet" - piše na Luninom Instagram nalogu.

PROČITAJTE: ANA I ALEKSANDRA NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU: Čim je video Gocu Džehverović, Mića joj ispričao sve TAJNE iz Bele kuće! (VIDEO)

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'