separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BILA JE ZVEZDA FILMA 'Lepa sela lepo gore': Doživela je strašnu sudbinu i UMRLA U 31. GODINI! (FOTO)


Iza sebe je ostavila ćerku i supruga.


Film "Lepa sela lepo gore" obeležio je jednu eru kada je u pitanju domaća kinematografija. Gotovo da ne postoji osoba u našoj zemlji, ali i u regionu, koja nije pustila suzu uz potresne scene kojima obiluje ovaj film.

Jedan od najupečatljivijih momenata u ovom ostvarenju jeste svakako onaj kada mlada učiteljica ulazi u tunel, pretučena, oblivena krvlju, dok glavni protagonisti ne mogu da se dogovore ko će povući obarač i upucati je.

Autor: Printscreen YouTube/Marko Vidovic

Ovu učiteljicu glumila je Vera Dedović Miljković, tada dvadesetsedmogodišnja perspektivna glumica, kojoj su svi predviđali blistavu karijeru punu uspešnih uloga.

Nakon emitovanja filma "Lepa sela lepo gore", Vera je dobila mnoštvo ponuda, pa je glumila u dramama "Raj", "Ljubav, ženidba i udadba", "Želja zvana tramvaj", kao i serijama "Gore dole" i "Srećni ljudi".

Kada je bila na vrhuncu popularnosti, glumicu je zadesila teška sudbina. Ona je obolela od najteže bolesti, a posle kratke borbe je i preminula 19. decembra 2000. godine u svojoj 31. godini.

Autor: Printscreen YouTube/Marko Vidovic

Vera je iza sebe ostavila ćerkicu Mašu i neutešnog supruga Borisa. Nominovana za Nagradu "Pere Dobrinovića" za ulogu u drami "Čekajući Godoa" kaoi i za film "Lepa sela lepo gore" na Filmskim susretima u Nišu. Poslednju ulogu odigrala je u filmu "Senke uspomena".

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti