AKTUELNO

I on je, baš kao i Radovanović, tragično nastradao!

Danas se navršava osam godina od smrti pevača Darka Radovanovića koji je život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu, a njegova sahrana bila je veoma potresna. Veliki broj Radovanovićevih kolega prisistvovao je njegovom poslednjem ispraćaju, a s jecajima i rekom suzom ispratili su ga na večni počinak.

Foto: Printscreen YouTube/AL HAMED

Među njima je bio i Ljubiša Stojanović Luis koji nije ni slutio da će ga samo mesec i po dana nakon tog tužnog događaja zadesiti ista sudbina.

PROČITAJTE JOŠ: OSAM GODINA OD SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA! Potresna ispovest majke Stane... KROZ SUZE progovorila o njegovoj udovici i ćerki: Maja je život posvetila Lari, da otac može danas da je vidi, bio bi presrećan!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Luis je, baš kao i Darko, poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. jula 2011. godine na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod naselja Feketić. Luis je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Silvanu i šestoro dece, sinove Miodraga - Miću, Marka, Sergija i Andreja, i ćerke Maju i Elu Mitu.

Foto: E-stock

Autor: Pink.rs

#Darko Radovanović

#Ljubiša Stojanović Luis

'