AKTUELNO

Boban je iskazao i svoju sreću što je toliko njegovih prijatelja došlo na proslavu, ali se osvrnuo i na kolege sa estrade koji su pozvani, ali ipak nisu došli na proslavu.

Pevač Boban Rajović upriličio je svom sinu Andriji gala proslavu punoletstva ove noći, a svima je odmah zapao za oko skupoceni automobili koji je njegov naslednik dobio kao poklon.

Foto: Pink.rs/Miloš

Iako se prvo mislilo da je to pevačev poklon, on je otkrio da se ipak neko drugi krije iza luksuznog dara.

To je poklon od njegove majke. Ja nemam pojma koliko ga je ona platila. Skroman poklon, zaista. Iskreno da vam kažem, ja da sam se pitao, bio bi neki drugi auto, jer ja nisam skroman kao moj sin. On je bio taj koji je odabrao to, nema potrebe da krijem, već ste saznali. Automobil košta 40.000 evra - ispričao je Boban, a onda naveo zašto uvek kupuje automobile od supruga Dragane Mirković, Tonija Bijelića:
Zato što su najjeftiniji. Najpovoljniji su, nisu najjeftiniji. Automobili su najkvalitetniji, imamo dobre uslove, ali nisam ja jedini koji kupuje kod njih. Kao drugo, dobri smo prijatelji. Valjda će pokloniti jednog dana, ja tek treba da udajem jednu ćerku, drugu ćerku, pa da ženim sina. Verovatno će jedno i biti od gospodina Tonija Bijelića i Dragane Mirković. Kupio sam kuću od njih, dosta automobila, dobri smo prijatelji. Bio sam na mnogo njihovih veselja.

Foto: Pink.rs/Miloš

Boban je iskazao i svoju sreću što je toliko njegovih prijatelja došlo večeras, ali se osvrnuo i na kolege sa estrade, koji su pozvani, ali ipak nisu došli na proslavu.

Večeras u ovoj sali što vidite, to su Bobanovi prijatelji i to sam ja. Sve što vidite, to je Boban Rajović. Žao mi je, ima tu sedam, osam parova koji nisu imali mogućnost da dođu, zaista mi je žao što nisu tu - rekao je Rajović, pa spomenuo kolege koje nisu prisustvovale gala događaju:
Bilo šta da kažem ispalo bi ružno, jer te kolege koje nisu došle, verovatno imaju opravdanje. Ja kad me neki kolega pozove učinim sve od sebe da dođem, ali uvek se desi, ne znam, neka saobraćajka, pa gužva. Ima ljudi koji nisu došli. Ja ih u potpunosti opravdavam. Moj veliki prijatelj, brat i kolega Đani je pozdravio putem društvenih mreža. Druge kolege su opravdano poslale poruke. Možda će doći još neki. Dragana (Mirković) je već pre nekih 20 dana rekla da neće doći, igrom slučaja i njenoj ćerki je rođendan večeras. Ja želim i njima srećno veselje i da provedu to kako zaslužuju.

Foto: Pink.rs/Miloš

Rajoviću se pridružila i glavna zvezda večeri, njegov sin, a obojica su progovorili o bliskom odnosu koji gaje.

Više je on meni poklonio nego ja njemu. To što je toliko vaspitan, toliko poslušan, toliko disciplinovan, dobar đak. Na kraju i dobar fudbaler i mnogo dobru komunikaciju imamo. Ja bih poželeo da svaki sin sa svojim ocem ima komunikaciju kao što Andrija i ja imamo, a ja sam njemu poklonio moj život i spreman sam ovog trenutka dam svoj život za njega - ponosno je rekao pevač.
Tata nije bio toliko drzak prema meni, a mama jeste. Malo sam se više plašio mame. Znao je i tata da poludi. Sa tatom definitivno delim više tajni. Lakše mi je mnogo više sa njim da pričam. Imam otvoren odnos sa tatom. Nikada nije rekao da mu se ne dopada neka snajka. Ima ih ovde, tu je. Nemam još selfi u automobilu - ispričao je Bobanov sin Andrija.

Foto: Pink.rs/Miloš

Spekulisalo se i da je Boban želeo da uradi nešto specijalno za svog sina Andriju, a to je specijalni poklon u vidu poruke od njegovog omiljenog fudbalera Kristijana Ronalda, pa je pevač otkrio mu plan nije uspeo, kao i da je to sakrio do svog sina.

Sa tim nije ni bio upoznat. To je bila tajna, ja koji za sebe smatram da sam supermen i da mogu sve želje da mu ostvarim, to mi nije pošlo za rukom. Bože zdravlja, jednog dana će on Kristijanu Ronaldu da pošalje pozdrav - poverio se Boban, a zatim je Andrija oktrio kako bi reagovao da se želja njegovog oca ostvarila:
Bio bih očaran, ali ne bi me začudilo od njega. Zaista dobijem sve što poželim.

Foto: Pink.rs/Miloš

Za sam kraj, pevač je ispričao i zašto se njegova žena krije od javnosti, iako je večeras zablistala.

Ona se krije sama. To je jedna skromna žena. Ne volim da hvalim svoju porodicu, ali prvi put sam izjavio pre 20 dana da imam jednu tradicionalnu, vaspitanu, kulturnu, vernu, odanu ženu i ona se sama krije od javnosti. Ne želi da se slika. Ne želimo ni ja, ni on, ali ja sam igrom slučaja medijska ličnost, a on će tek da postane velika faca - rekao je Boban.

Foto: Pink.rs/Miloš

U video-prilogu pogledajte ceo intervju sa pevačem i njegovim sinom.

M.P.

#Boban Rajović

'