AKTUELNO

Folkerki primećene senke na mozgu!

Popularna pevačica Tamara Milutinović u detinjstvu je imala nezgodu kada je pala na stepenicama, a sada mora na operaciju glave koju je tom prilikom povredila. Folkerka i danas oseća posledice pada, a ima i ožiljak na glavi.

Zapela je trčeći uz stepenice i pala, a staklena činija i udarac u beton ozledili su joj kosti glave. Tamara je u komi odvezena u bolnicu, gde su sastavili oštećene kosti lobanje i ušili ranu na čelu, ali ostao je trag, koji sada ni najbolji puder ne može u potpunosti da prikrije. Nakon te operacije odlazila je na redovne kontrole i sve je bilo u savršenom redu do prošle godine, kada su krenule učestale glavobolje, zbog kojih ne spava noćima - ispričao je izvor blizak pevačici.

Foto: Promo.

PROČITAJTE JOŠ: RAZVOD JE BIO NAJBOLJI POTEZ U TOM TRENUTKU, bolje napraviti presek, nego nastaviti AGONIJU: Ana Nikolić PRVI PUT posle rastanka progovorila o Rasti! (FOTO)

Tamari su lekari saopštili da mora na operaciju jer su primetili senke na mozgu, putem magnetne rezonance.

Neko vreme trpela je bolove, a kada lekovi više nisu mogli da joj pomognu, otišla je kod lekara. Uradili su joj magnetnu rezonancu i primetili senke na mozgu, zbog čega su predložili operaciju kako bi se ustanovilo o čemu se konkretno radi - navodi sagovornik.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Tamara Milutinović

'