AKTUELNO

Ispoštovali sve običaje. Tražili od gostiju da novac uplate u humanitarne svrhe.

Serija "Zabranjena ljubav" koja se emitovala na TV Pink, oduševila je milionsku publiku za kratko vreme, zbog čega je ovaj igrani program svakodnevno beležio visoke rezultate gledanosti.

Poslednja epizoda serije "Zabranjena ljubav" u Srbiji se emitovala u petak veče, a baš tog dana prelepa glumica iz ove serije Amine Gulše stala je na ludi kamen. Njen izabranik je turski fudbaler Mesut Ozil.

Tom prilikom glumica je na sebi imala raskošnu haljinu, a njihovo venčanje ispraćeni su svim tradicionalnim običajima sa njihovog podnevlja. Takođe, njihovu ljubav pozdravili su mnogobrojni članovi porodica i prijatelji.

PROČITAJTE: RASKINUO FILIP PLEIN! Srceparajućom porukom se rastao od poljske manekenke! Kada vidite kako ona izgleda OTPAŠĆE VAM VILICA! (FOTO)

Mladenci su od svojih gostiju tražili da im ne donose skupocene poklone, već da novac koji su nameravali da ih uruče, zapravo uplate u humanitarne svrhe fondaciji za lečenje obolele dece širom sveta.

Podsetimo, od ponedeljka na programu TV Pink emitovaće se nova hit serija "Ljubav iz osvete", koja je snimana tokom 2016. i 2017. godine, a biće prikazivana svakog radnog dana od 21 sat.

PROČITAJTE: ODBILI DA IGRAJU ZAJEDNO U JEDNOJ SERIJI, A ONDA... Tubu i Kivanča oduševio scenario serije 'LJUBAV IZ OSVETE'! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Zabranjena ljubav | Asla Vazgeçmem

'