AKTUELNO

Odrešila kesu!

Nije tajna da je folkerka Rada Manojlović vezana za svoju porodicu i rodno selo Četereže gde je i podigla novu kuću za svog oca i sestru. Pevačica je i svom ocu obezbedila poljoprivredne mašine za rad, a sada je odlučila da obezbedi i svoju sestru Maju, kojoj će pokrenuti privatni biznis.

Radi je veoma važno da Maja bude obezbeđena, pa je shvatila da bi za nju bilo najbolje da joj otvori salon u kojem bi bila gazdarica, ali i radila sa mušterijama. S obzirom na to da je u svom rodnom selu Četereže renovirala kuću i kupila ocu sve što mu je potrebno za poljoprivredne radove, sada je na red došlo da obezbedi i sestru, za koju je veoma vezana. Maja je bila oduševljena Radinom idejom, ali i vrlo zahvalna što ima toliko poverenja u nju - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Maji Požarevac blizu, Rada je odlučila da joj otvori salon u Beogradu, gde će se i ona šminkati pre svakog gostovanja na televiziji, ali i nastupa. Ona smatra da će biti odlična reklama svojoj sestri, te da će tako privući veliki broj devojaka i žena koje je prate na društvenim mrežama, pa Maja neće imati mnogo problema da stekne mušterije - kaže sagovornik.

Foto: Instagram

Izvor dodaje i da Maja i Rada brinu zbog toga što će njihov otac ostati sam na selu, jer je predviđeno da salon bude u prestonici.

Najveći problem im je trenutno otac, koji će ostati sam na selu, s obzirom na to da će Maja, koja je uvek bila uz njega, sada više vremena provoditi u Beogradu. Ipak, njemu je najvažnija sreća njegovih ćerki, pa se složio sa Radinom idejom da salon bude u glavnom gradu. Maja će svakog vikenda putovati za Četereže, ali i tokom nedelje kada ne bude imala zakazane termine za šminkanje. U međuvremenu, treba da nađe radnice koje će se baviti frizerajem u salonu, ali i jednu pomoćnicu koja će šminkati sa njom - završava izvor.

PROČITAJTE JOŠ: LAŽE, NE TREPĆE! Lazar u Amneziji rekao da je imao S*KS sa Aleksandrom, a samo nekoliko trenutaka pre toga pričao SVE SUPROTNO! Crno na belo - ovo je Jerina ispovest o odnosu s Aleksandrom (FOTO)

Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

'