AKTUELNO

Nekadašnji prijatelj kontroverznog zadrugara rešio je da razveže jezik i ispriča sve što zna o njemu!

Mesecima unazad svi stanari Bele kuće, ali i milioni gledalaca "Zadruge" bruje o seksualnoj opredeljenosti bivšeg fudbalera Lazara Jeremića! Naime, mnogi tvrde da je Jeremić smrtno zaljubljen u Davida Dragojevića, od kojeg se ne odvaja. Lazar svaki trenutak koristi da bude u blizini inače zauzetog Davida kojeg je, podsetimo, u nekoliko navrata strastveno grlio, držao za ruke i odmeravao u garderoberu, tokom presvlačenja.

Foto: TvPink Printscreen

Da gde ima dima ima i vatre govori i svedočenje Lazarovog bivšeg prijatelja, koji je odlično upućen u njegov privatni život, pa samim tim i fetiše i naklonjenost. Kako tvrdi dobro obavešteni izvor, koji je insistirao da mu ne otkrivamo identitet, Lazar uživa u intimnim druženjima s transvestitima.

Istina je da je bio sa tim trandžama! On to obožava... I da, one su njega kr*snule, ne on njih! Nalazili su se u nekom apartmanu na Dorćolu... I mene su zvali par puta, ali ja nisam u tom fazonu, nikad nisam išao niti bih. Lazar to mnogo voli, inače je biseksualac kao i David. Mene, iskreno, nikad nije muvao... Ali znam da je David skroz njegov tip skroz, zato radi sve to. Samo što, stvarno, ne bih smeo da kažem u kom apartmanu je orgijao s transvestitima da ne kompromitujem to mesto - priznao je izvor dobro upućen u Lazarov privatni život.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pink.rs

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

#Rijaliti Zadruga

'