AKTUELNO

Kao i svaka majka, brine za njega!

Veljko Ražnatović je u hali “Ranko Žeravica” ostvario neverovatnu pobedu u svom sedmom profesionalnom meču u karijeri protiv Hrvata Petra Mrvalja, koga je patosirao nokautom za minut i 30 sekundi. Veljka su iz prvih redova pratile njegova majka, najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, sestra, najpopularnija muzička zvezda mlađe generacije, Anastasija Ražnatović, ali i verenica Bogdana Rodić.

Foto: TV Pink Printscreen

Osnovni deo boksa je da moraš da prođeš kroz pakao, da bi ušao i odradio svoje. Svaki trening je svojevrsni pakao. Nisam mislio da ću ga nokautirati, nadao sam se, to mi je bio plan, ali desilo se i to je to. Gađao sam ga desnom rukom, jačom rukom i isplatilo se - rekao je Veljko za emsiiju "EKSKLUZIVno".

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put na meču, Veljka je uživo bodrila majka Ceca sa ćerkom Anastasijom i snajkom Bogdanom. Ceca nije krila oduševljenje zbog pobede svog sina, ali priznaje da je strahovala.

Sada sledi oporavak defintivno, profesionalni kamp u Barseloni... Nije baš oporavak, ali da kažemo aktivni oporavak. Do avgusta biću sa ženom, porodicom, ali od avgusta ću krenuti da ponovo treniram za neki meč - rekao je bokser.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TUŽBA KOJA JE POTRESLA ESTRADU! Miroslav Ilić se danas pojavio na sudu, ovo su svi detalji tužbe koju je podneo protiv nje!

Ja sam bila ubeđena da to stvarno neću moći, ali kako sam kročila u dvoranu, prosto sam osetila neki mir, em sam tu, znam da je tu i strahovi se najlakše prebrode kad se suočite sa njima. Kod njega su kratki mečevi, kad je spreman, on apsolutno dominira - rekla je Ceca u emisiji "EKSKLUZIVno".

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je priznala da je Veljko molio da dođe i da ga podrži na meču, zbog čega je ona morala da prevaziđe strah i pojavi se u hali “Ranko Žeravica".

Rekao mi je da, ali to je zaista istina, da bi ja trebalo da dođem i da mu je to potpuno ok i da mu budem podrška i baš je insistirao. Anastasija i ja smo se dogovorile i došle smo da ga podržimo, jako mu to znači. Mnogo sam srećna i ponosna, iako je ovo grub sport, tu može da bude i krvi i nokauta, padanja, ali šta da radim, to je izabrao i ja samo mogu da mu budem podrška - rekla je Ceca.

Ceo prilog iz emisije ''EKSKLUZIVno'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'