AKTUELNO

Haos u najavi!

Ime Suada Sukija iz Rijeke se, pored imena Karla, često dovodi u vezu s kontroverznom zadrugarkom iz Ivanjice Anom Korać. On je za Pink.rs otkrio sve o svom odnosu sa Koraćevom, te priznao da su se upoznali dok je ona bila u kombinaciji sa Karlom, ali da su ubrzo, kroz zajednička druženja, shvatili da su se pojavile varnice među njima.

Foto: Pink.rs, privatna arhiva

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Ana je istakla da se ona sa Sukijem videla dva, tri puta, te da su bili samo u drugarskim odnosima. S obzirom na to da je njena verzija drugačija, mi smo odlučili da ponovo stupimo u kontakt sa njim, te ga upitali kako to da se Anina i njegova priča ne poklapaju.

Verujem da se tako kratko osvrnula na naš odnos jer je kraj nje stajao sadašnji momak, pa nije htela pred njim da otvara priču o još jednom muškarcu. Bilo joj je glupo zbog Davida - rekao je Suki i dodao:

Foto: Privatna arhiva

Znači, uveren sam da će mi se javiti čim izađe i tražiti da se vidimo, jer sam ja njena tiha patnja! Ona to zna i svesna je toga. Nije istina da nikada nisu sevale varnice između nas, kao što kaže, ta privlačnost između nas se uvek osećala i uvek je bila jaka... Pogotovo pre nego što je trebalo da uđe u "Zadrugu". Simpatije obostrane postoje, znači hiljadu posto, i verujem, kada bude izašla iz Zadruge, onda će se situacija drugačije odvijati i siguran sam da ćemo biti zajedno - rekao je Suki, koji je dodao da su se Ana i on videli barem pet, šest puta, a ne samo dva, tri kao što je ona rekla.

Foto: Privatna arhiva

Da li će se njegove reči zaista obistiniti i kako će Ana Korać, ali i David reagovati na njih preostaje nam da vidimo.

Autor: D. T.

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#Suad Suki Keserović

'