AKTUELNO

Nećete moći da verujete kakva priča stoji iza svega!

Aktuelna učesnica "Zadruge 2" Zlata Đurković juče je prvi put otkrila da sa svojim suprugom Vladom Novakovićem nema decu, već da zajedno odgajaju decu iz njihovih prethodnih veza.

Ovo je bilo iznenađenje kako za zadrugare, tako i za milionsku publiku koja svakodnevno prati sva dešavanja u Beloj kući.

Foto: Printscreen Instagram

Vlada ima dvoje dece i ja imam dvoje. Mi nemamo zajedničku decu. Mi živimo sa našom decom. Mi smo zajedno dugo, ali smo u braku 6, 7 godina - rekla je Đurkovićeva tokom emisije "Gledanje uspomena".

Kako bi čuli i njenog supruga, mi smo stupili u kontakt sa Vladom, koji je sa nama podelio čitavu njihovu ljubavnu priču, koja zaista podseća na radnju nekog ljubavnog filma.

Zlatu sam upoznao pre 25 godina. Studirala je političke nauke i nije se bavila pevanjem. Ja sam bio mlad, pun sebe, vozio dobra kola. Mislio sam da je ceo svet moj. A ona, ni da čuje. Kratko je sve trajalo. Zaljubio sam se kao tetreb. Nije ni njoj bilo svejedno, ali je ona jednostavno takva da neće da bude ni u čijoj senci. Ja onako iz očaja i besa, odvedem je na Kalemegdan ispred crkve Svete Petke i zakunem joj se da ću kad-tad da je oženim - ispričao nam je Novaković, a zatim nastavio:
Putevi su nam se razišli, ona je imala svoju priču, ja svoju, ali je sve vreme i sa njene i sa moje strane ostao taj žal što nismo uspeli. Pričali smo mnogo puta o tome. Pre pet godina, kao već ostvareni ljudi, obnovili smo tu ljubav i venčali se. Imamo zajedničku obavezu da svu decu izvedemo na pravi put i da završimo u nekoj skromnoj kućici na moru. Takav je dogovor. A i zakleo sam se pre 25 godina. Šalu na stranu, ništa ne dugujemo jedno drugome, finansijski ne zavisimo jedno od drugoga, samo smo zavisni od ljubavi - zaključio je Vladimir.

Vlada je istakao da mu supruga veoma nedostaje, ali da će je vrlo rado sačekati još neko vreme dok ne izađe iz "Zadruge 2".

Dužni smo i zahvalni Bogu što nas je opet spojio. Evo rastavi nas na neko vreme ova "Zadruga", ali kad sam čekao 25 godina, sačekaću još koliko treba - završio je Zlatin suprug.

I. Radulović

#Zlata Đurković

'